Dordrecht (Zuid-Holland) info@hoveniersbedrijfblankenstijn.nl 06-27043492

Hoveniersbedrijf Blankenstijn

Stadstuin in de oude binnenstad van Dordrecht

In deze tuin hebben we gebruikgemaakt van Geoantica Castilla wildverband van MBI. De tuintegel die u kiest bepaalt in grote mate de sfeer van uw tuin. Daarom is het zo belangrijk iets te kiezen wat bij u past. Houdt u van een sfeervolle, authentieke uitstraling? Dan past deze nonchalante topper prachtig in uw tuin. Doordat de GeoAntica op een innovatieve manier verouderd is, brengt u met een nieuwe tegel toch een stukje nostalgie in uw tuin. Door een unieke nabewerking ontstaat de gevarieerde, verouderde uitstraling en aan alle zijden het grillige randje van de tegel. GeoAntica valt onder de noemer ‘vlak’, dit slaat op de bovenkant van de tegel. Deze is namelijk mooi egaal.  De GeoAntica is voorzien van factor 25, over de toplaag is een transparante dubbele beschermlaag aangebracht, zodat de poriën van de deklaag praktisch gesloten worden. Dit gebeurt direct na productie.
Verder is in deze tuin een hardhouten pergola geplaatst die voor een gedeelte is dichtgemaakt met polycarbonaat dakplaten. Op die manier hebben we een onopvallend afdak gecreëerd wat toch enigszins wat beschutting kan bieden in een toch al besloten tuin. Ter onderbreking is een klein muurtje gemetseld waarachter de zandbak is geplaatst en er is een schommel opgehangen aan de pergola.
Tussen de buren is een Engels schapenhek geplaatst wat aan de andere zijde ook al aanwezig was. Zo is de tuin in sfeer afgewerkt.